Dit wil je niet missen: livestream van een uniek theaterspektakel

0

Wil je een bijzondere livestream zien? Neem dan deel aan het online evenement Kings of War van het ITA. Het is een marathonvoorstelling bestaande uit twee delen.

De geroemde regisseur Ivo van Hove voegt de toneelstukken van Henry V, Henry VI en Richard III van William Shakespeare samen tot een grootse en explosieve marathonvoorstelling. Hans Kesting speelt mee en kreeg in 2016 de Louis d’Or prijs voor zijn rol.

Kroonjuweel

Het ITA noemt Kings of War een van hun kroonjuwelen. Het ITA lanceerde in oktober 2020 hun eigen live platform ITALive. Via dit platform verzorgen ze de livestreams. De voorstelling duurt vier uur en zal in blokken van twee uur uitgezonden worden. Van 16.00 uur tot 18.25 uur en van 20.00 uur tot 21.45 uur. Kaartjes kosten 12,50 euro en zijn hier te verkrijgen.

NRC geeft de show vier sterren en noemt het een “overdonderende marathon over macht”.

Beeld: © Jan Versweyveld

Share.