De Nederlandse Kinky Boots gemist? Kijk dan dit weekend West Ends Kinky Boots gratis online!

0

Het is weer zover: er komt dit weekend wederom een mooie musical beschikbaar op het YouTubekanaal van Andrew Lloyd Webber. Ditmaal geniet je van de Kinky Boots productie van West End.

Eind vorig jaar ging de Nederlandse Kinky Boots in première in theater De Meervaart in Amsterdam, maar zoals zoveel tournees zag Kinky Boots vroegtijdig het doek vallen door corona. Maar voor iedereen die de musical met onder andere Vajèn van den Bosch, Linda Verstraten, Jonathan Demoor en Naidjim Severina heeft moeten missen, is er nu troost. De West End-versie is dit hele weekend te bekijken op The Shows Must Go On.

Kinky Boots – Friday 18th December (Teaser) | The Shows Must Go On

Het verhaal van Kinky Boots

In Kinky Boots volgen we fabrieksarbeider Charlie. Hij erft de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader, waarna hij ervoor moet zien te zorgen dat deze niet failliet gaat. Hij ontmoet vervolgens Simon, een bokser die liever door het leven gaat als Lola. Samen bedenken ze het plan om in de fabriek extravagante laarzen te gaan maken voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Een gat in de markt! Maar niet iedereen is blij met de nieuwe strategie…

Al eerder verschenen er bekende musicals op het YouTubekanaal, zoals The Phantom of the Opera, Love Never Dies en An American in Paris.

Kinky Boots is vanaf vanavond (vrijdag 18 december) 20:00 uur tot zondagavond te bekijken op het YouTubekanaal The Shows Must Go On.

Share.