Oudejaarsconference Dolf Jansen gaat door, online!

0

Cabaretier Dolf Jansen laat weten dat zijn oudejaarsconference dit jaar gewoon door gaat. Hij gaat de show op 31 december livestreamen.

Dit is al het 31e jaar waarin Dolf Jansen het jaar afsluit met een conference, maar het is de eerste keer dat hij de tour niet kan afspelen. Met 31 oudejaarsconferences is Jansen de recordhouder en hij liet maandag al weten te balen dat hij de tour van Oudejaars 2020 niet kan voltooien. Toch betekent dat niet dat hij het er bij laat. Hij gaat een livestream mogelijk maken op oudjaar.

Vorm van Dolf Jansens oudejaars

Jansen zou de laatste voorstelling van zijn conference om 15:00 uur spelen in De Kleine Komedie in Amsterdam. De datum en tijd blijven staan, maar de vorm van de livestream van Jansen is nog niet volledig uitgedacht aangezien de nieuwe maatregelen nog maar twee dagen bekend zijn. Tijdens de kerstvakantie zal hij iedereen op de hoogte houden via zijn sociale media.

U kende m’n samenvatting van de situatie al, volledig fukd.
Maar op 31/12 zorgen we wel voor n (semi)livestream van #oudejaars2020 #GROTEMONDKAPJES https://t.co/iL0TWpduel

— Dolf Jansen (@Dolfjansen) December 15, 2020

Beeld: © Peggy van Mosselaar

Share.