Theater aan Huis: Livestream balletklassiekers van Het Nationale Ballet

0

De voorstelling Back to Ballet – classic zou eigenlijk nog live te bewonderen zijn bij De Nationale Opera & Ballet. Maar door corona heeft de klassieke instelling haar deuren voor dit jaar gesloten. Om toch nog te kunnen genieten van deze mooie show, organiseert Het Nationale Ballet nog vier keer een livestream.

In Back to Ballet – classic nemen de dansers van Het Nationale Ballet je mee naar de hoogtepunten uit verschillende klassieke balletten. Zo zie je passages uit Het Zwanenmeer, Le Corsaire, Paquita, Valse Fantaisie en het nieuwste ballet van Ted Brandsen Classical Symphony. Onder meer de spectaculaire pas de deux uit La Corsaire wordt nog vier keer gedanst.

Trailer Back to Ballet – Classic

Unieke voorstellingen

Elke avond worden deze hoogtepunten te tonele gebracht door verschillende solisten en dus is geen avond hetzelfde. Zo kunnen de talenten van Het Nationale Ballet toch nog dansen voor publiek en krijgt iedereen die thuis kijkt een unieke voorstelling te zien.

De livestreams vinden plaats op 28 november en 4, 9 en 12 december om 20:15.

Share.