Exclusieve livestream nieuwe show Nasrdin Dchar

0

Nasrdin Dchar gaat zijn nieuwste voorstelling ADEM spelen in een speciale eenmalige livestream in samenwerking met het Internationaal Theater Amsterdam. De livestream is 12 december te zien.

De acteur maakte dit dinsdag bekend op zijn Instagramaccount. “Ik ga het doen, ik ga het écht doen”, vertelt Dchar in een video. “De afgelopen maanden heb ik amper kunnen spelen, dat is iets verschrikkelijks. Een voorstelling maken die je niet kan spelen.”

Daarom kiest Dchar nu voor het eenmalig spelen van zijn voorstelling ADEM in een livestream op 12 december via ITA live. De acteur laat weten dat hij erg tros en dankbaar is dat hij op deze manier zijn voorstelling kan laten zien. “Met name de mensen in de risicogroep, deze is voor jullie”, sluit Dchar af in zijn video.

Dchar maakte speciaal voor de tijd waarin we nu leven de voorstelling ADEM. In zijn show zoekt hij antwoord op de vraag ‘Hoe zullen wij ons deze tijd herinneren?’. Twee zeer actuele thema’s staan centraal: corona en racisme. Lees hier meer over de voorstelling en om tickets te bestellen voor de livestream van 12 december.

Share.