Ook musical Falsettos krijgt extra shows

0

Gisteren schreven we al dat de rockmusical Murder Ballad extra shows krijgt, omdat de kaartjes als warme broodjes over de toonbank gaan. Murder Ballad is echter niet de enige musical dit najaar die de belangstelling trekt. Ook Falsettos krijgt al voor de première extra shows.

Dat maakte producent OpusOne bekend. De musical zou eerst twee weken spelen in het DeLaMar Theater in Amsterdam, maar daar komt een volle week bij. Net als de producent van Murder Ballad geeft de producent van Falsettos aan dat hij erg blij is met het vertrouwen van het Nederlandse publiek dat ze veilig naar het theater kunnen komen. In deze tijd extra shows inplannen nog voor de première overtreft de verwachtingen.

Verhaal Falsettos

Falsettos verhaalt over Marvin en zijn onconventionele gezin. Het is een dolkomische musical, maar met een serieuze en dramatische onderlaag die de musical zowel ontroerend als hilarisch maakt. De hoofdrollen worden vertolkt door Brigitte Heitzer, William Spaaij en Job Greuter. Daarnaast zie je ook Joy Wielkens, Ad Knippels en Julia Herfst.

Speeldata Falsettos

De première van de musical is op 30 oktober en deze speeldatum is al uitverkocht. Verder is de musical te zien van 28 oktober tot en met 15 november.

Wat wil ik nog meer – uit Falsettos

Kijk voor nog veel meer musicals in onze theateragenda.

Share.